A horoszkóp készítés menete

Első alkalmas horoszkópkészítés:

 

A horoszkópod elkészítése nem csak tőlem igényel odafigyelést. A múltad, az akkor hozott döntéseid, körülményeid határozták meg a jelenlegi helyzetedet, melyen sosem késő változtatni, de az sem kizárt, hogy csupán megerősítésre van szükséged: "Így jó, haladj tovább az úton!". 

Ha úgy érzed, elfogadod segítségemet, kérlek, először gondold végig az életedet!

Ami engem érdekel veled kapcsolatban: Honnan érkeztél? Mit gondolsz, milyen események sodortak vagy éppen segítettek téged? Nem kell félned, bármit mondasz, köztünk marad! Ne szégyelld magad, ítélkezni sem fogok feletted! Az első találkozáskor átbeszéljük az életed eseményeit, majd a második találkozásig felrajzolom képletedet, válaszokat keresek a kérdéseidre, megoldást a problémádra. Mivel a lehetőségeim nekem is végesek, légy szíves, legfeljebb három kérdést tegyél fel!

Lehetőség van konzultációra e-mailben, telefonon vagy skype-on is, nyugodtan válaszd azt, amelyik számodra kényelmesebb!

 

 

      

 

Visszatérő vendég vagy?

 

Ebben az esetben a pontosított születési időpontod már rendelkezésemre áll, így megelőző beszélgetésre nincs szükség. Elég, ha emailben részletesen megírod jelenlegi helyzetedet, és kérdéseidet. 

 

A kérésem itt is az, hogy háromnál több kérdést ne tegyél fel! 

 

 

 

 

 

 

Elérhetőség

Kanizsai Mónika asztrológus 06/70-378-6034

Skype: kinai.segito
kinai.segito@gmail.com